ІСТОРІЯ

Від згущенки до волонтерства: історія Олександра Бабіча

Олександр Бабіч є відомою особистістю в Україні завдяки своєму обличчю на упаковці згущеного молока під брендом «з хлопчиком». Як повідомив користувач Twitter, історія сім’ї Бабічів пов’язана з виробництвом згущеного молока в Первомайську: завод, на якому виготовляють цей продукт, був збудований дідом Олександра, його батько працював на цьому заводі, а сам Олександр знявся на фото для упаковки продукту ще в дитинстві, і ця упаковка з тих пір не змінилася.

Пізніше Бабіч став відомим істориком з Одеси, який досліджував період окупації міста німцями та румунами та написав про це книгу. Він також був одним з перших, хто почав досліджувати розсекречені документи КДБ.

Від згущенки до волонтерства: історія Олександра Бабіча
Фото: Twitter denys_sokolov

Після подій 24 лютого Олександр Бабіч перестав займатись бізнесом та дослідженнями і зосередився на волонтерській діяльності. Він відкрив власне туристичне агентство в Одесі та став визнаним вченим, проте змінив свою діяльність на допомогу українській армії. Бабіч активно допомагає ЗСУ, забезпечуючи їх машинами, аптечками та необхідним обладнанням.

Від згущенки до волонтерства: історія Олександра Бабіча
Фото: Twitter denys_sokolov
Читайте также  Вшанували захисників Вознесенщини. Телебачення ПАЕС.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *