СУСПІЛЬСТВО

Син речника Путіна воював в Україні, тоді як його Tesla отримувала штрафи в Москві» — заява засновника ПІК «Вагнера» Євгена Пригожина

Засновник ПІК «Вагнера» Євген Пригожин заявив, що син речника російського президента Дмитра Пєскова брав участь в бойових діях в Україні, тоді як його автомобіль Tesla отримував штрафи в Москві. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

За словами Пригожина, Пєсков сам відправив свого сина Миколу Чоулза воювати, хоча він був проживав у США або Великій Британії. Він також заявив, що вступив до ПІК «Вагнера» під іншим прізвищем, але не назвав яким саме, додавши, що воно може «ще знадобитися». Сам Чоулз заявляв, що отримав медаль «За відвагу» за свої дії в Україні.

Проте, за даними ЗМІ, автомобіль Tesla Model X, яким володів Микола Чоулз до кінця березня 2023 року, порушував правила 24 липня та 6 листопада 2022 року. Це можливо свідчить про те, що він перебував в Україні в ці періоди. Також відомо, що автомобіль використовував і його батько Дмитро Пєсков. Незважаючи на те, що Чоулз продав авто, він продовжує володіти одним із двох полісів ОСАЦВ, оформлених на електрокар.

Члени ЧВК «Вагнера», що діють, заявили, що не бачили Чоулза на солідарському та бахмутському напрямках, де він, як стверджував, брав участь у бойових діях. Друзі та знайомі сина Пєскова також стверджують, що він не зникав на довгий час.

Читайте также  Сегодня над Украиной прошёл метеоритный поток Геминиды. Видео.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *