СУСПІЛЬСТВО

Поліція викрила шахрайку, яка продавала неіснуючі автомобілі для військових

Українські слідчі та оперативники Першотравневого райвідділу розкрили та зупинили діяльність шахраїв, які продавали неіснуючі автомобілі для потреб військових.

Про це повідомляє Першотравневий районний відділ поліції.

Поліцейські звинуватили 46-річну жінку у 15 подібних злочинах. За це їй загрожує до восьми років ув’язнення. Подальшу долю фігурантки вирішить суд.

Під час розслідування слідчі встановили, що зловмисниця, яка мешкає в Одеській області, розміщувала фейкові оголошення про продаж неіснуючих автомобілів на торгових майданчиках. Фігурантка пропонувала автомобілі, які були в попиті та могли використовуватися для потреб військових. Жінка отримувала передплату на рахунки, оформлені на підставні особи від охочих придбати автомобіль. Проте вона не виконувала обіцянок, видаляла оголошення та припиняла зв’язок з клієнтами.

За процесуального керівництва Кривоозерського відділу Первомайської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили фігурантці про підозру у скоєнні 15 злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190 КК України «Шахрайство». За цю статтю передбачається до восьми років позбавлення волі.

Слідчі завершили досудове розслідування, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду сутінковості справи.

Читайте также  44 українців повернулися додому після обміну полоненими

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *