ПРИГОДИ

Житель Вознесенська побив дружину до смерті металевим прутом та поїхав до Одеси

Поліцейські оголосили про підозру мешканцю Вознесенщини за вбивство співмешканки. За вчинене чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

11 лютого вдень до відділення поліції №2 Вознесенського районного управління надійшло повідомлення від патрульної поліції міста Одеси про те, що на місцевому залізничному вокзалі чоловік у стані сп’яніння зізнався поліцейським, що вбив дружину.

Перевіривши інформацію про місце проживання чоловіка в одному із населених пунктів Вознесенського району, у будинку поліцейські виявили тіло 33-річної жінки з тілесними ушкодженнями. За попередніми висновками експерта, смерть жінки настала внаслідок множинних переломів ребер та пошкоджень внутрішніх органів.

Як пояснив сам зловмисник, 9 лютого разом із дружиною розпивав спиртні напої. В ході чого між парою виникла сварка, під час якої чоловік схопив металевий прут і завдав ударів по тілу жінки.

Коли зрозумів, що вона мертва, накрив її одягом та поїхав до Одеси. Там він, мабуть, розпивав спиртні напої, під впливом яких вирішив розповісти все поліцейським.

Джерело

Читайте также  РФ вдарила авіабомбою по місцю видачі допомоги в Оріхові: 4 жертви, багато поранених

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *