СУСПІЛЬСТВО

У РФ заявили, що Залужного поранили на кордоні Миколаївської та Херсонської областей: у РНБО відреагували

У РНБО спростовують заяви російських ЗМІ щодо поранення головкому Залужного.

Секретар РНБО Олексій Данилов повідомив у Twitter, що Залужний доповідав сьогодні на Ставці Верховного Головнокомандувача.

Про те, що Залужного нібито було тяжко поранено на початку травня в районі села Посад-Покровське на кордоні Миколаївської та Херсонської областей і йому провели операцію з трепанації черепа повідомили сьогодні росЗМІ.

«Головком збройних сил України Валерій Залужний отримав закриту черепно-мозкову травму та множинні осколкові поранення внаслідок ракетного удару по командному пункту в районі села Посад-Покровське на Херсонщині на початку травня», — цитували пропагандисти анонімних співрозмовників.

Варто зазначити, що раніше російські ЗМІ стверджували, що Залужного було поранено 8 травня у Павлограді Дніпропетровської області. У Міноборони України це спростували.

Сьогодні також у мережі з’явилося свіже фото Залужного – спільне фото із головкомом ЗСУ опублікувала радниця командування Сухопутних військ Олена Шевцова. А 19 травня він «онлайн» взяв участь у конференції Одеської юридичної академії.

У РФ заявили, що Залужного поранили на кордоні Миколаївської та Херсонської областей: у РНБО відреагували

Джерело

Читайте также  Зеленский хочет помиловать осужденных ветеранов АТО (видео)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *