Спорт

У Миколаєві відкрили після реконструкції басейн у спорткомплексі «Зоря»

У середу, 17 травня, у Миколаєві після реконструкції відкрили басейн у спорткомплексі «Зоря». У церемонії взяли участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, заступник голови Миколаївської ОВА Валентин Гайдаржі та перший заступник голови облради Антон Табунщик.

Сьогодні у відремонтованій чаші басейну відбувся перший заплив. А з 22 травня розпочнуться заняття на постійній основі.

Як розповів міський голова, реконструкція спорткомплексу «Зоря» відбувається у два етапи. Перший етап передбачав проведення ремонту чаші басейну, роздягалень, душових кабін та інших технічних приміщень. Друга черга передбачає ремонт спортзалу, утеплення будівлі та інші покращення.

— Перетворення цього об’єкта радянської доби на сучасний спортивний комплекс. Зміна вхідної групи, встановлення ліфта та вжиття всіх необхідних заходів для того, щоб люди з інвалідністю могли користуватися цим спортивним об’єктом, – розповів про очікуваний результат від усіх робіт, які проводяться у «Зорі», Олександр Сєнкевич.

Басейн працюватиме на платній та безоплатній основі (для тих, хто займається у спортивних школах) з понеділка по суботу з 7:00 до 21:00. Вартість дорослого абонементу на 12 занять (три на тиждень), залежно від обраного для відвідування часу, коштуватиме від 1200 до 2100 гривень. Вартість дитячого абонементу (до 14 років) на 12 занять – від 850 до 1500 гривень. Передбачено пільги для учасників бойових дій, людей з інвалідністю та багатодітних сімей.

Сєнкевич також зазначив, що раніше цей об’єкт був атакуваний ракетами. Одна з них пробила споруду саме в тому місці, де знаходиться басейн, і пошкодила відремонтований над басейном дах. Це трохи затримало запуск об’єкта, оскільки довелося виконувати незаплановані роботи, пов’язані з усуненням пошкоджень.

— Я дуже сподіваюся, що одразу після закінчення війни ми зможемо зробити коригування проєктно-кошторисної документації і за цим же проектом завершити ремонт всього об’єкту та прилеглої території, — сказав Олександр Сенкевич.

Джерело

Читайте также  За рік у Миколаєві за фінансові правопорушення притягли до відповідальності 21 чиновника

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *