ТЕХНОЛОГІЇ

ГРАНТОВИЙ КОНКУРС ДЛЯ СОЦІАЛЬНИХ СТАРТАПІВ

Проєкт «EU4Youth — Розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні» оголошує грантовий конкурс для підтримки соціальних стартапів в Україні.

Даний Конкурс проектних пропозицій оголошений в рамках проекту «EU4Youth — Розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні» (далі — Проект), що передбачає комплексний підхід до розвитку соціального підприємницького потенціалу молоді Молдови та України шляхом створення сприятливої екосистеми для соціальних підприємств, а також стимулювання і підтримки більшого числа молодих соціальних підприємців в розробці і реалізації їх інноваційних рішень по просуванню соціальної інтеграції та екологічної стійкості в обох країнах. Проект фінансується Європейським Союзом в рамках програми EU4Youth.

Проект реалізується Інститутом імені Густава Штреземана (GSI) (Німеччина), «Egalite International» (Україна), організацією «AXA Management Consulting» (Молдова), Асоціацією «ECO-RAZENI» (Молдова), Національним центром допомоги та інформування для НУО в Молдові «CONTACT» (Молдова) та «Pro NGO!»  (Німеччина).

Цілі Конкурсу:

1) зміцнення потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні за допомогою коучингу, наставництва і навчання на практиці;

2) надання стартового фінансування для молоді в Молдові та Україні для запуску їх соціально-підприємницьких інноваційних проектів, які сприяють створенню додаткових можливостей працевлаштування для вразливою молоді, скорочення нерівності та екологічної стійкості.

Розмір грантів:

  • мінімальна сума: 280 000 гривень
  • максимальна сума: 310 000 гривень

Загалом планується підтримати 10 стартапів.

Крайній термін подачі концептуальних нот — 08.10.2021 о 17:00 (місцевий український час).

Електронна пошта: office@egaliteint.org.

Джерело

Читайте также  Названы лучшие изобретения 2020 года

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *